BOENDE

BO I ETT NATURNÄRA LÄGE


Våra bo­en­den är pla­ce­ra­de i ett naturskönt läge vid Nissan. Närheten till naturen ger en gemenskap utan stress, arbetsro och tid till att umgås.

Sammanlagt kan vi erbjuda övernattning för 100 gäster.


HOTELL NISSASTRÖM

Den som söker behaglig komfort i mysig miljö ska bo på  Hotell Nissaström. Hotellet har både enkelrum och dubbelrum, alla med hög mys­fak­tor. Alla rum håller hotellstandard med egen toalett och dusch, TV, radio och Wi-Fi. 

Alla våra hotellgäster har tillgång till våra sällskapsrum ”Blåsalongen” och ”Biljarden”. För den som vill lyxa till det lite extra finns det bastu att hyra.

Hotellet
Hotell Nissaström
Hotellrum

Sällskapsrum med biljard.

Sällskapsrum med biljard.


DISPONENTVILLAN

Om man vill bo många under samma tak, så är Disponentvillan perfekt. I villan finns sovrum med gemensam dusch och toalett på varje våningsplan. Hemtrevlig inredning, gemensamt kök och matsal med plats för umgänge.

Disponentvillan passar även för er som vill konferera i avskildhet. Villan är försedd med en konferenslokal med plats för 15 personer och 4 grupprum.  I villan finns ett kök där fika och vickning kan dukas upp eller kanske vill ni själva laga er mat som en variant av teambuilding.

Disponentvillan
Disponentvillan